Drahí študenti a tí už starí!
Ako sa nedalo nevšimnúť si, aktivita na tejto stránke je jednoducho mizerná(?)... áno, to bude to slovo. A keďže som jedna z tých (možno jediná
), ktorú tu stále baví niečo vymýšľať, robiť, hrať, písať a bla bla... opäť mám pre Vás pár noviniek!
Tí, ktorí na toto fórum nechodia cez stránku (vieme ktorí
) láskavo kliknite na
[You must be registered and logged in to see this link.]! Občas sú tam zaujímavé veci
A že ktoré?
Zmenili sa
pravidlá vyučovania. Keby nebolo niekomu jasné, čo tie slová tam znamenajú, pýtajte sa, rada vysvetlím
Ale keďže sa ma možno niektorí boja, tak v skratke aj tu. Na postup v ročníku odteraz bude nutné nazbierať potrebný počet bodov. Body získavate rôzne. Písaním úloh, hraním RPG, súťažením, kvízovaním, odpovedaním na NO a podobne. Ale... všetko toto začne fungovať až keď tu bude aspoň minimum (4 je pekné číslo) študentov aktívnych. Lebo môžem ja otvárať školský rok na začiatku každého mesiaca, keď sa tu počas neho neobjaví ani jeden študent. Tým pádom momentálne neprebieha žiaden školský rok (aspoň reálne nie, v RPG samozrejme áno!)
Ďalej, študenti, máte
prerobené fakultné klubovne! Nebojte sa do nich nahliadnuť! Staré boli zrušené (nie mnou) a dúfam, že nové budete navštevovať častejšie
Vedúcich fakúlt poprosím o správu či mienia byť aktívni a tým pádom viesť svoje fakulty.
Na kvalifikovaných, ktorí by sa chceli zúčastňovať na chode stránky (byť aktívni- moje obľúbené slovo dnes
) mám tiež prosbu a to aby mi napísali do správy nejaké pekné (alebo aj škaredé) slovo a ja im obratom pošlem ich heslo do klubovne kvalifikovaných, kde hoci je momentálne bufet, by som rada zaviedla dlhé debaty na tému: Táto stránka je fain, zahrajme si zaujímavé RPG!
Zmenila sa aj registrácia kvalifikovaných, ktorá sa Vás už netýka, ale i tak informujem. Čo sa zmenilo nájdete na stránke
A v poslednom bode, ak to tu chcem(e) znovurozbehnúť (už po miliónty krát, viem :X) skutočne by som privítala aktivitu a ak už nie tú, tak kritiku, návrhy na zmenu, dotazy, nápady... Všetko to môžete písať do Kecačky, mne do správy, na mail stránky.
S láskou Vaša milujúca
DamenP.S.: Ešte stále mi ide písanie odvecáckych oznamov! (juchuuu)